Det kan du få hjælp til

I forbindelse med indflytning, vil der blive lavet en vurdering af dine behov, for at finde ud af hvilken hjælp du skal have tildelt. Hjælpen tildeles med afsæt i Viborg Kommunes kvalitetsstandard og dine individuelle behov.

Du kan få hjælp til personlig pleje, praktiske opgaver, rengøring, sygepleje og træning. Hjælpen revurderes løbende. Ud fra denne vurdering har kontaktpersonen sammen med dig og dine pårørende mulighed for, at lave en døgnrytmeplan og sætte realistiske mål for din pleje.

Træning og fysioterapi

Du kan få træning i en afgrænset periode. For eksempel for at bevare eller forbedre dine færdigheder eller for at genoptræne efter indlæggelse på hospital. Kommunens ergoterapeuter og fysioterapeuter tilrettelægger træningen ud fra dine behov.

Træningen kan foregå på et af kommunens træningscentre eller i din bolig. Kommunen kan også tilbyde vederlagsfri fysioterapi, hvis du har en henvisning fra din egen læge.

Du kan købe mad

Velkommen til Madservice Viborg - et køkken med gamle dyder og friske råvarer.

Vi ønsker at vække din appetit ved at tilbyde dig sund og varieret mad af høj kvalitet. Vi mener, at mad og velvære går hånd i hånd. Vi arbejder derfor hele tiden på at tilbyde dig velsmagende oplevelser baseret på stolte køkkentraditioner og god service.

Har du individuelle kostbehov, tilbyder vi dig mad, der svarer hertil. Det gode måltid handler ikke kun om at vække appetitten. Vores mad er også sammensat, så den passer til dit behov for næringsstoffer, når du bestiller alle måltiderne.

Læs mere i pjecen ”Mad hjem til dig”. Vi anbefaler, at du spiser sammen med de andre på afdelingen. Det styrker det sociale samvær, og kan bidrage til, at du spiser mere og får den energi, du har brug for.

Du og dine gæster er velkomne til at spise i cafeen på Pensionistgården. Der serveres god og sund hverdagsmad. Du kan købe dagens ret, dessert og forret. Derudover kan vi friste med blandt andet smørrebrød, kaffe og brød.

Sidst opdateret: 28.05.2019